Načítám...
  • Aktuální akce
  • Dárková balení
  • Francouzská vína
  • Gastronomie
  • Ostatní vína
  • Destiláty
  • Chile
  • Italská vína

249 Kč
Včetně DPH a všech zákonných poplatků

IGP Côtes Catalanes Blanc Bib 3L

Typ: bílé víno Odrůda: 70% Muscat d’Alexandrie, 10% Grenache blanc, 10% Macabeu, 5% Muscat petits grains, 5% Vermentino Půda: Pochází z různých typů půd: jílovito-vápenitých, oblázkových a břidlicových. Vinifikace: Sklizeň probíhá v noci nebo časně ráno, aby se zabránilo ztrátě čerstvosti a chuti. Hrozny jsou rozdrceny a vylisovány. Kvašení probíhá mezi 14 a 18°C za pomoci vybraných druhů kvasnic, které umožní rozvinutí aroma každé odrůdy. Školení v tancích s následným rychlým lahvováním. Barva: velmi světle žlutá se zelenými odlesky anýzu Vůně: intenzivní a komplexní, dominují tóny liči, černého rybíu, meruněk, citrusů a bílých květů Chuť: dobrá kyselost, vyváženost, kulatá a plná; ve finále chuť meruňky a exotického ovoce. Teplota podávání: 10 - 12 °C Doporučené pokrmy: Vynikající jako aperitiv, ideálně doprovází: mořské plody, grilované ryby, mušle, ovocný salát. Vychutnejte je v kombinaci s mořským jazykem na másle a citronovou trávou Konzumace: Mělo by se pít mladé, aby si uchovalo svou svěžest a ovocné aroma

Dostupnost SKLADEM 40 kusů (expedice ihned)
Kód P1440511660

Parametry produktu

PF
Barva Bílá
Jakost VdP
Ročník 2013
Sladkost Suché 0-4g/l
Výrobce Gallia Zlín s.r.o.
Základní
Objem 3L
Počet 0 ks

Typ: bílé víno

Odrůda: 70% Muscat d’Alexandrie, 10% Grenache blanc, 10% Macabeu, 5% Muscat petits grains, 5% Vermentino

Půda: Pochází z různých typů půd: jílovito-vápenitých, oblázkových a břidlicových.

Vinifikace: Sklizeň probíhá v noci nebo časně ráno, aby se zabránilo ztrátě čerstvosti a chuti. Hrozny jsou rozdrceny a vylisovány. Kvašení probíhá mezi 14 a 18°C za pomoci vybraných druhů kvasnic, které umožní rozvinutí aroma každé odrůdy. Školení v tancích s následným rychlým lahvováním.

Barva: velmi světle žlutá se zelenými odlesky anýzu

Vůně: intenzivní a komplexní, dominují tóny liči, černého rybíu, meruněk, citrusů a bílých květů

Chuť: dobrá kyselost, vyváženost, kulatá a plná; ve finále chuť meruňky a exotického ovoce.

Teplota podávání: 10 - 12 °C

Doporučené pokrmy: Vynikající jako aperitiv, ideálně doprovází: mořské plody, grilované ryby, mušle, ovocný salát. Vychutnejte je v kombinaci s mořským jazykem na másle a citronovou trávou

Konzumace: Mělo by se pít mladé, aby si uchovalo svou svěžest a ovocné aroma

Vinařské oblasti Francie