Načítám...
  • Aktuální akce
  • Dárková balení
  • Francouzská vína
  • Gastronomie
  • Ostatní vína
  • Destiláty
  • Chile
  • Italská vína

Běžná cena 121 Kč

145 Kč
Včetně DPH a všech zákonných poplatků

Les Petit Jamelles blanc

Kategorie: Vin de Pays D'OC Orůdy: Grenache blanc, Sauvignon blanc Toto víno má příjemné aroma exotického ovoce, květinové tóny a lehké tóny buxusu. Je svěží, „kulaté“ a vyvážené, s dlouhou aromatickou intenzitou Hrozny pro toto víno pocházejí z různých terroirů v Hérault departement v jihofrancouzském Pays d' Oc regionu. Hrozny Grenache se pěstují na starých vinicích, kde půda je jílovitá a vápencová. Sauvignon pochází z 15 let starých vinic pěstovaných na vápencových půdách, které dávají vínu minerální tóny. Vinifikace (výroba) Fermentace probíhá při kontrolovaných teplotách. Hrozny jsou sklizeny brzy ráno a poté hned přímo lisovány. Mošt musí fementovat při nízkých teplotách (15 ° C pro Sauvignon , 16/17 ° C pro Grenache ) s cílem udržet ovocné aroma. Fermentace je poměrně dlouhá ( mezi 2 a 3 týdnů). Víno zraje na jemných kalech po dobu asi 6 měsíců v sudech, aby byla dosažena jeho kulatost a bohaté aroma.

Dostupnost SKLADEM 51 kusů (expedice ihned)
Kód P1423474477
EAN 3525490017170
Hmotnost 1.7 kg

Parametry produktu

PF
Barva Bílá
Jakost Jakostní odrůdové 15 / 8,9
Ročník 2010
Sladkost Suché 0-4g/l
Výrobce Badet Clement
Základní
Objem 0,75
Počet 90 ks

Kategorie: Vin de Pays D'OC Orůdy: Grenache blanc, Sauvignon blanc Toto víno má příjemné aroma exotického ovoce, květinové tóny a lehké tóny buxusu. Je svěží, „kulaté“ a vyvážené, s dlouhou aromatickou intenzitou Hrozny pro toto víno pocházejí z různých terroirů v Hérault departement v jihofrancouzském Pays d' Oc regionu. Hrozny Grenache se pěstují na starých vinicích, kde půda je jílovitá a vápencová. Sauvignon pochází z 15 let starých vinic pěstovaných na vápencových půdách, které dávají vínu minerální tóny. Vinifikace (výroba) Fermentace probíhá při kontrolovaných teplotách. Hrozny jsou sklizeny brzy ráno a poté hned přímo lisovány. Mošt musí fementovat při nízkých teplotách (15 ° C pro Sauvignon , 16/17 ° C pro Grenache ) s cílem udržet ovocné aroma. Fermentace je poměrně dlouhá ( mezi 2 a 3 týdnů). Víno zraje na jemných kalech po dobu asi 6 měsíců v sudech, aby byla dosažena jeho kulatost a bohaté aroma.

Vinařské oblasti Francie