Odrůdy: Ryzling/Pinot Gris
Půda: vápenec, křída, jíl
Hrozny jsou sbírány ručně, poté lisovány na pneumatickém lisu. Poté mošt kvasí „na kalech“ při řízených teplotách po dobu 4 měsíců. Po této době zraje 5 měsíců v sudech a pak se lahvuje.
Degustace: v nose se objevují tóny kouře, citrusových plodů (citron, pomerančová kůra) kiwi, ananasu. V ústech je víno elegantní, čisté, se příjemnou svěžestí. Je neuvěřitelně vyvážené, rafinované, relaxační.
BLACK TIE se výborně hodí vychutnávat s pokrmy jako jsou hřebenatky, krevety, krab, ale i s jednoduchými úpravami mořských ryb.
Vychutnávejte při teplotě 10 – 12°C
Kategorie: | Francouzská vína |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Barva: | Bílá |
Jakost: | A.O.C. |
Ročník: | 20120 |
Sladkost: | Suché 0-4g/l |
Objem: | 30 |
Počet: | ks |
Odrůdy: Ryzling/Pinot Gris
Půda: vápenec, křída, jíl
Hrozny jsou sbírány ručně, poté lisovány na pneumatickém lisu. Poté mošt kvasí „na kalech“ při řízených teplotách po dobu 4 měsíců. Po této době zraje 5 měsíců v sudech a pak se lahvuje.
Degustace: v nose se objevují tóny kouře, citrusových plodů (citron, pomerančová kůra) kiwi, ananasu. V ústech je víno elegantní, čisté, se příjemnou svěžestí. Je neuvěřitelně vyvážené, rafinované, relaxační.
BLACK TIE se výborně hodí vychutnávat s pokrmy jako jsou hřebenatky, krevety, krab, ale i s jednoduchými úpravami mořských ryb.
Vychutnávejte při teplotě 10 – 12°C